Kom langs!

India is een dynamisch land met een diepe culturele geschiedenis. Deze cultuur wordt gekenmerkt door een constante integratie met mensen en culturen uit de hele wereld midden in het hart van Azië. De geschiedenis in India is het best te omschrijven als een kruispunt van culturen van China naar Europa en naar Afrika. Deze diversiteit wordt weerspiegeld in zijn voedsel. Dit voedsel, net als het erfgoed van India, is rijk en gevarieerd, gekenmerkt door verfijnde en subtiele gebruik van kruiden en specerijen. Eten is een belangrijk onderdeel van de Indiase cultuur, het spelen van een enorm belangrijke rol in het dagelijks leven. Indiase keuken varieert van regio tot regio, als gevolg van de gevarieerde demografie van het land. Ons menu weerspiegelt de vele regio’s en culturen. India staat bekend om zijn liefde voor eten en staat bekend om zijn authentieke gerechten.

U bent van harte welkom bij Indian Spices om te komen genieten van de specialiteiten uit de kwaliteitskeuken. Indian Spices heeft 58 zitplaatsen waar de tafels ver uitelkaar zijn gezet zodat u een gezellige avond kunt doorbrengen met uw gezin, vrienden, geliefde, collega’s etc. Onze menukaart kent vele verschillende soorten gerechten. Van mild tot scherp, van gegrild en gemarineerd vlees tot vegetarische gerechten. Indien gewenst wordt u bij uw keuze geholpen door het vakbekwame personeel. Indian Spices wenst u een gezellige avond toe!

Curry's

Indian Spices heeft verschillende soorten heerlijke curry gerechten. U kunt kiezen uit de gerechten kurma, madras, murgi makani, curry gerechten met kip, lam, rundvlees, zalm en garnalen. Deze curry’s kunt u bestellen van een milde tot een scherpe smaak. In onze menukaart kunt u zien waar deze gerechten uit bestaan!

Tandoori kleioven

Indian Spices heeft verschillende soorten Tandoori gerechten bestaande uit lam, kip en garnalen. Het vlees wordt samen met verschillende soorten Indiase kruiden gegrild in de Tandoori Kleioven. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit de gerechten Lamb Tikka, Chicken Tikka en Tandoori King Prawn. Op onze menukaart kunt u zien welke gerechten er allemaal nog meer worden bereid in de Tandoori Kleioven.

unsplash-2.jpg

Vegetarisch

Indian Spices heeft ook verschillende soorten vegetarische gerechten. Onze vegetarische gerechten zijn voornamelijk bereid met groenten. Ook hebben wij verschillende soorten curry’s. U kunt op onze menukaart zien welke vegetarische gerechten u allemaal kunt bestellen!

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.

Reserveren

Een reservering bekijken/annuleren
Gebruik onderstaand formulier om je reservering te vinden
Reserveringen zoeken
Reserveer een tafel
Contact Gegevens

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.